Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εναλλακτικές προσεγγίσεις διασφάλισης ποιότητας για βιολογικά προϊόντα

 

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Το Αγροοικόπολις  στα πλαίσια Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ που αφορά στην εκπαίδευση ενηλίκων με στόχο τη δημιουργία βιώσιμων τοπικών διατροφικών συστημάτων, πραγματοποιεί εκδήλωση ενημέρωσης για το Συμμετοχικό Σύστημα Πιστοποίησης την Τετάρτη 13/6, στις 17:30 – 22:00 μ.μ. στην Θεσσαλονίκη.

Θα μιλήσουμε για το τι είναι η συμμετοχική προσέγγιση στην πιστοποίηση, πώς αναπτύσσεται ένα Συμμετοχικό Σύστημα Πιστοποίησης, πώς λειτουργεί, κίνητρα για συμμετοχή σε αυτό, τη σχέση τους με τη δημόσια διοίκηση, την αναγνώρισή τους, και θα μελετήσουμε την περίπτωση του συστήματος της Nature et Progress, που λειτουργεί εδώ και δεκαετίες.

Μαζί μας θα είναι και οι Ceyhan Temurcu και Simon Carraz από την Τουρκία και Γαλλία αντίστοιχα, που θα μας μεταφέρουν την εμπειρία τους από τα Συμμετοχικά Συστήματα Πιστοποίησης στις χώρες τους.

Όσοι/ες ενδιαφέρεστε, παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή με email στο bethechange@agroecopolis.org αναφέροντας την ιδιότητά σας, μέχρι τις 05/06/2018

(Παραγωγός / Παραγωγός μεταποιημένων προϊόντων – Καταναλωτής  / φορέας καταναλωτών – Εκπαιδευτικός / Ερευνητής – Εμπλεκόμενος στη δημόσια διοίκηση – Δημοσιογράφος – άλλο)

Στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Η ομάδα του Αγροοικόπολις